Salată de somon zdrobită cu fructe de pădure peste cuscus prăjit cu usturoi

Salată de somon zdrobită cu fructe de pădure peste cuscus prăjit cu usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de somon cu infuzie de fructe de pădure peste cuscusul prăjit cu usturoi. Pentru $7.33 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 608 calorii, 51G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați piper, cățel de usturoi, roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până blackberry ar putea urma acest curs principal cu Tort De Gris De Pere-Mure ca desert. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Usturoi Prăjit Cartofi Zdrobiți, Cartofi De Usturoi Zdrobiți Prăjiți, și Usturoi Prăjit Zdrobit Cartofi Roșii pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista