Salată de sfeclă și andive cu vinetă de usturoi și ierburi
Salata de sfeclă și andive cu vinaigretă de usturoi și ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 195 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, șalotă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de sfeclă prăjită cu vinetă de usturoi, Salată de sfeclă cu vinetă de usturoi negru, și Sfeclă Și Jinccaman Pe Andive Cu Sos De Iaurt Cu Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați o foaie mare de folie de aluminiu pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
3
Așezați sfecla deasupra, stropiți cu uleiul de măsline și presărați sare, apoi pliați marginile lungi și scurte ale foliei de aluminiu până la mijloc și rulați împreună, făcând un pachet cu sfecla în interior. Puneți la cuptor și prăjiți până se înmoaie furculița, aproximativ 1 1/2 ore. (Se poate face cu o zi sau două înainte de timp.) Se lasă să se răcească, apoi se alunecă pielea din sfeclă, se taie capetele și se taie cuburi de 1/2 inch. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Sifonada De Frunze De Kale
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Împărțiți andivele pe lungime, apoi feliați transversal în luni groase de 1/2 inch.
5
Combinați sfecla și Andiva într-un bol de salată și aruncați cu vinaigreta. Condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Andive
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Serviți imediat.
7
Într-un castron mic de sticlă, topiți sarea în oțet, apoi adăugați piperul, șalota, usturoiul, muștarul și ierburile și combinați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Bateți uleiul de măsline într-un flux lent și constant până când pansamentul este îngroșat. Alternativ, așezați toate ingredientele într-un borcan de sticlă, închideți capacul și agitați energic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate