Salată de sfeclă prăjită cu portocale și Queso Fresco (Ensalada de Betabel)
Salata de sfeclă prăjită cu portocale și Queso Fresco (Ensalada de Betabel) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 180 de calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rucola, queso fresco, sare kosher grosieră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Salată De Porumb Cu Queso Fresco-Ensalada De Choclo, Salată de sfeclă prăjită cu măsline și portocale, și Salată de sfeclă prăjită cu portocale și Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Se curăță sfecla, se usucă, se freacă cu 1 lingură. ulei de măsline și presărați generos cu sare. Puneți sfecla pe o foaie de copt acoperită cu folie și coaceți până se înmoaie când este străpunsă, aproximativ 1 oră. Refrigerați descoperit până când este suficient de rece pentru a fi manipulat, aproximativ 30 de minute.
Tăiați rădăcinile și tulpinile, apoi frecați sfecla cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta pielea; aruncați pielea.
Tăiați sfecla în jumătate pe lungime, apoi feliați în jumătăți de lună aproximativ 1/4 in. gros; pus deoparte.
Tăiați capetele portocalelor, apoi tăiați coaja și membrana exterioară în benzi largi, urmând curba fructului cu cuțitul. Aruncați coaja. Lucrând peste un castron pentru a prinde sucuri, tăiați portocalele între membranele interioare și fructe pentru a elibera segmente în castron; strângeți sucul din membrane în castron și aruncați membrana.
Cojiți fin limele într-un alt castron. Suc de limes și adăugați suc la zest.
Adăugați șalotă, oțet și suc din portocale.
Șoptind constant, stropiți încet restul de 4 linguri. uleiul de măsline în castron.
Adăugați sfecla, aruncați pentru a acoperi și condimentați după gust cu sare și piper. Acoperiți bolurile etanșe și lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 15 minute și până la 3 ore.
Aranjați rucola pe un platou.
Se presară cu frunze de coriandru.
Se toarnă sfeclă și se îmbracă peste rucola și se împrăștie cu segmente de portocale și brânză.