Salată de sfeclă prăjită cu portocale și Queso Fresco (Ensalada de Betabel)

Salată de sfeclă prăjită cu portocale și Queso Fresco (Ensalada de Betabel)
Salata de sfeclă prăjită cu portocale și Queso Fresco (Ensalada de Betabel) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 180 de calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rucola, queso fresco, sare kosher grosieră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Salată De Porumb Cu Queso Fresco-Ensalada De Choclo, Salată de sfeclă prăjită cu măsline și portocale, și Salată de sfeclă prăjită cu portocale și Gorgonzola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se curăță sfecla, se usucă, se freacă cu 1 lingură. ulei de măsline și presărați generos cu sare. Puneți sfecla pe o foaie de copt acoperită cu folie și coaceți până se înmoaie când este străpunsă, aproximativ 1 oră. Refrigerați descoperit până când este suficient de rece pentru a fi manipulat, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SfeclăSfeclă
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Tăiați rădăcinile și tulpinile, apoi frecați sfecla cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta pielea; aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Tăiați sfecla în jumătate pe lungime, apoi feliați în jumătăți de lună aproximativ 1/4 in. gros; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
5
Tăiați capetele portocalelor, apoi tăiați coaja și membrana exterioară în benzi largi, urmând curba fructului cu cuțitul. Aruncați coaja. Lucrând peste un castron pentru a prinde sucuri, tăiați portocalele între membranele interioare și fructe pentru a elibera segmente în castron; strângeți sucul din membrane în castron și aruncați membrana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
FructeFructe
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
6
Cojiți fin limele într-un alt castron. Suc de limes și adăugați suc la zest.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați șalotă, oțet și suc din portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
PortocaliuPortocaliu
OțetOțet
SucSuc
8
Șoptind constant, stropiți încet restul de 4 linguri. uleiul de măsline în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
9
Adăugați sfecla, aruncați pentru a acoperi și condimentați după gust cu sare și piper. Acoperiți bolurile etanșe și lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 15 minute și până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Aranjați rucola pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
11
Se presară cu frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
12
Se toarnă sfeclă și se îmbracă peste rucola și se împrăștie cu segmente de portocale și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
RucolaRucola
BrânzăBrânză
SfeclăSfeclă
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista