Salată de sfeclă prăjită cu portocale și Queso Fresco (Ensalada de Betabel)
Salata de sfeclă prăjită cu portocale și Queso Fresco (Ensalada de Betabel) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 180 de calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rucola, queso fresco, sare kosher grosieră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Salată De Porumb Cu Queso Fresco-Ensalada De Choclo, Salată de sfeclă prăjită cu măsline și portocale, și Salată de sfeclă prăjită cu portocale și Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se curăță sfecla, se usucă, se freacă cu 1 lingură. ulei de măsline și presărați generos cu sare. Puneți sfecla pe o foaie de copt acoperită cu folie și coaceți până se înmoaie când este străpunsă, aproximativ 1 oră. Refrigerați descoperit până când este suficient de rece pentru a fi manipulat, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Sfeclă
Sare
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
Folie De Aluminiu
3
Tăiați rădăcinile și tulpinile, apoi frecați sfecla cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta pielea; aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
4
Tăiați sfecla în jumătate pe lungime, apoi feliați în jumătăți de lună aproximativ 1/4 in. gros; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
5
Tăiați capetele portocalelor, apoi tăiați coaja și membrana exterioară în benzi largi, urmând curba fructului cu cuțitul. Aruncați coaja. Lucrând peste un castron pentru a prinde sucuri, tăiați portocalele între membranele interioare și fructe pentru a elibera segmente în castron; strângeți sucul din membrane în castron și aruncați membrana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
Fructe
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Bol
6
Cojiți fin limele într-un alt castron. Suc de limes și adăugați suc la zest.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
Var
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Adăugați șalotă, oțet și suc din portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Portocaliu
Oțet
Suc
8
Șoptind constant, stropiți încet restul de 4 linguri. uleiul de măsline în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
9
Adăugați sfecla, aruncați pentru a acoperi și condimentați după gust cu sare și piper. Acoperiți bolurile etanșe și lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 15 minute și până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Aranjați rucola pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rucola
11
Se presară cu frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
12
Se toarnă sfeclă și se îmbracă peste rucola și se împrăștie cu segmente de portocale și brânză.