Salata de sfeclă cu migdale Marconan confiate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 4,93 USD pe porție. O porție conține 444 calorii, 16g de proteine, și 32g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți frisincroume, oțet de sherry, brânză pecorino tânără și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Sfeclă Cu Migdale Marconan Confiate, Salată de orez sălbatic cu migdale Marconan, și Salată De Smochine Cu Brânză Cabrales Și Migdale Marconan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un vas mare de copt, aruncați sfecla cu 2 linguri de ulei de măsline. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 1 1/2 ore sau până se înmoaie. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, curățați sfecla și tăiați-le în pene de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
3
Între timp, tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament și ungeți ușor hârtia. Într-o cratiță medie, combinați 1 lingură de unt cu zahărul, siropul de porumb și câte un vârf de sare și cayenne și aduceți la fierbere, amestecând, pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați migdalele și amestecați până când sunt acoperite uniform cu siropul. Răzuiește migdalele pe foaia de copt tapetată cu pergament într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Coaceți cu sfecla timp de aproximativ 12 minute, până devin aurii și clocotind.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Lăsați nucile să se răcească aproximativ 25 de minute, apoi rupeți-le în ciorchini mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
7
Într-o cratiță mică, fierbeți sucul de mandarină la foc moderat până se reduce la 2 linguri, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Mandarine
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Se lasă să se răcească, apoi se transferă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Bateți în oțet, muștar și șalotă. Treceți treptat în restul de 1/2 cană de ulei de măsline și condimentați pansamentul cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Frișcă Suplimentară Groasă
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Adăugați sfecla și frise și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
11
Transferați salata într-un platou sau castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Garnisiți cu migdalele confiate, radeți pecorino deasupra și serviți.