Salată de sfeclă cu migdale Marcona confiate

Salată de sfeclă cu migdale Marcona confiate
Salata de sfeclă cu migdale Marconan confiate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 4,93 USD pe porție. O porție conține 444 calorii, 16g de proteine, și 32g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți frisincroume, oțet de sherry, brânză pecorino tânără și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Sfeclă Cu Migdale Marconan Confiate, Salată de orez sălbatic cu migdale Marconan, și Salată De Smochine Cu Brânză Cabrales Și Migdale Marconan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un vas mare de copt, aruncați sfecla cu 2 linguri de ulei de măsline. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 1 1/2 ore sau până se înmoaie. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, curățați sfecla și tăiați-le în pene de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Între timp, tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament și ungeți ușor hârtia. Într-o cratiță medie, combinați 1 lingură de unt cu zahărul, siropul de porumb și câte un vârf de sare și cayenne și aduceți la fierbere, amestecând, pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați migdalele și amestecați până când sunt acoperite uniform cu siropul. Răzuiește migdalele pe foaia de copt tapetată cu pergament într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Coaceți cu sfecla timp de aproximativ 12 minute, până devin aurii și clocotind.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Lăsați nucile să se răcească aproximativ 25 de minute, apoi rupeți-le în ciorchini mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
7
Într-o cratiță mică, fierbeți sucul de mandarină la foc moderat până se reduce la 2 linguri, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MandarineSuc De Mandarine
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Se lasă să se răcească, apoi se transferă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Bateți în oțet, muștar și șalotă. Treceți treptat în restul de 1/2 cană de ulei de măsline și condimentați pansamentul cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
10
Adăugați sfecla și frise și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
11
Transferați salata într-un platou sau castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
Garnisiți cu migdalele confiate, radeți pecorino deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale ConfiateMigdale Confiate
PecorinoPecorino
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista