Salată de sfeclă cu mandarine

Salată de sfeclă cu mandarine
Salata de sfeclă cu mandarine este o fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 185 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți sfeclă portocalie pentru copii, mandarine, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată de sfeclă cu mandarine, Salată de cuscus și creveți cu mandarine și migdale, și Salată de Nasturel cu Prosciutto, mandarine și alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți sfecla într-o tigaie, acoperiți cu folie și coaceți-le aproximativ 1 oră, până când sunt fragede. Când sunt suficient de reci pentru a manipula, curățați și sfărâmați sfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Într-o farfurie de plăcintă, aruncați nucile de pin cu 1 linguriță de ulei vegetal și prăjiți-le la cuptor pentru aproximativ 3 minute, până când nucile de pin se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Nuci De PinNuci De Pin
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Folosind un cuțit ascuțit, curățați mandarinele. Lucrând peste un castron mediu, feliați între membrane pentru a elibera secțiunile de mandarină. Strângeți sucul din membrane într-un castron mic; ar trebui să aveți 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
5
Într-un alt castron mic, aruncați șalotele feliate și oțetul de zmeură cu un vârf de sare și lăsați să stea 5 minute. Se amestecă 1/2 cană de suc de mandarină și restul de 1/4 cană de ulei vegetal și se condimentează pansamentul cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De ZmeurăOțet De Zmeură
Suc De MandarineSuc De Mandarine
Ulei VegetalUlei Vegetal
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Aranjați secțiunile de sfeclă și mandarină pe farfurii și stropiți cu pansamentul. Se acoperă cu nucile de pin prăjite și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
Nuci De PinNuci De Pin
SfeclăSfeclă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista