Salată de sfeclă cu mandarine
Salata de sfeclă cu mandarine este o fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 185 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți sfeclă portocalie pentru copii, mandarine, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată de sfeclă cu mandarine, Salată de cuscus și creveți cu mandarine și migdale, și Salată de Nasturel cu Prosciutto, mandarine și alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Puneți sfecla într-o tigaie, acoperiți cu folie și coaceți-le aproximativ 1 oră, până când sunt fragede. Când sunt suficient de reci pentru a manipula, curățați și sfărâmați sfecla.
Într-o farfurie de plăcintă, aruncați nucile de pin cu 1 linguriță de ulei vegetal și prăjiți-le la cuptor pentru aproximativ 3 minute, până când nucile de pin se rumenesc.
Folosind un cuțit ascuțit, curățați mandarinele. Lucrând peste un castron mediu, feliați între membrane pentru a elibera secțiunile de mandarină. Strângeți sucul din membrane într-un castron mic; ar trebui să aveți 1/2 cană.
Într-un alt castron mic, aruncați șalotele feliate și oțetul de zmeură cu un vârf de sare și lăsați să stea 5 minute. Se amestecă 1/2 cană de suc de mandarină și restul de 1/4 cană de ulei vegetal și se condimentează pansamentul cu sare.
Aranjați secțiunile de sfeclă și mandarină pe farfurii și stropiți cu pansamentul. Se acoperă cu nucile de pin prăjite și se servește.