Salată De Sfeclă Crudă Cu Nuci Și Brânză De Capră
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Salata de sfeclă crudă cu nuci și brânză de capră ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 3. O porție conține 361 calorii, 12g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 39 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți sfeclă, nuci, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Salată de sfeclă cu brânză de capră și nuci, Salată de sfeclă cu nuci și brânză de capră, și Salată de sfeclă și brânză de capră cu nuci confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați sfecla și ceapa pe lama julienne a unei mandoline sau radeți-le pe o răzătoare de cutie dacă nu aveți o mandolină. (Dacă nu aveți unul, deși, esti într-adevăr lipsesc! Cele perfect decente vin destul de ieftine la Pearl River Mart.)
Combinați sfecla, ceapa, nucile, coaja de portocală și șalota într-un mediu bowl.In un castron mic, amestecați împreună oțetul de sherry, uleiul de măsline, muștarul, sarea și piperul.
Se toarnă pansamentul peste salată și se aruncă ușor pentru a se combina.Împărțiți salata pe farfurii de servire și acoperiți cu brânză de capră mărunțită, dacă folosiți.