Salată de rucola și mentă

Salată de rucola și mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de rucola și mentă. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 52 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frunze de mentă, sare și piper kosher, semințe de fenicul și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de rucola cu pansament de chia de mentă, Salată De Endive, Fenicul Și Rucola Cu Rodie Și Mentă, și Salată De Rucola Cu Mentă Marocană Varză De Bruxelles pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un mortar sau râșniță de condimente, măcinați grosier semințele de fenicul. Într-un castron mic, bateți feniculul măcinat cu oțetul de vin roșu și muștarul Dijon; condimentează cu sare și piper. Adăugați treptat uleiul de măsline, amestecând până când pansamentul este emulsionat. Într-un castron, aruncați salata verde cu rucola și menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Fenicul MăcinatFenicul Măcinat
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Mortar și PistilMortar și Pistil
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Adăugați pansamentul și condimentați cu sare și piper. Aruncați bine și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista