Salată de rucola și mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de rucola și mentă. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 52 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frunze de mentă, sare și piper kosher, semințe de fenicul și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de rucola cu pansament de chia de mentă, Salată De Endive, Fenicul Și Rucola Cu Rodie Și Mentă, și Salată De Rucola Cu Mentă Marocană Varză De Bruxelles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un mortar sau râșniță de condimente, măcinați grosier semințele de fenicul. Într-un castron mic, bateți feniculul măcinat cu oțetul de vin roșu și muștarul Dijon; condimentează cu sare și piper. Adăugați treptat uleiul de măsline, amestecând până când pansamentul este emulsionat. Într-un castron, aruncați salata verde cu rucola și menta.
Adăugați pansamentul și condimentați cu sare și piper. Aruncați bine și serviți.