Salată de rucola și fenicul cu bucle de parmezan
Salata de rucola și fenicul cu bucle de parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 94 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână rucola, sare, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare includ Salată de rucola, fenicul și parmezan, Milanez de porc cu salată de rucola, fenicul și parmezan, și Salată de fenicul-rucola.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Aranjați cuburile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până la prăjit.
Combinați crutoanele, rucola, feniculul și ceapa într-un castron mare.
Combinați apa, sucul de lămâie și sarea; se amestecă bine.
Stropiți peste salată; aruncați ușor pentru a acoperi. Puneți salata pe farfurii; se acoperă cu brânză și se presară cu piper.
Notă: pentru a rade parmezanul, trageți un cojitor cu lamă pivotantă pe partea plată a brânzei.