Salată de rucola cu pere și Gorgonzola

Salată de rucola cu pere și Gorgonzola
Salata de rucola cu pere și Gorgonzola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $1.44 pe portie. O porție conține 310 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline și sos de oțet, nuci pecan glazurate, gorgonzola și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de andive cu nuci, pere și Gorgonzola, Salată tocată de varză de Bruxelles cu pere, Gorgonzola și vinetă caldă de slănină, și Salată De Portocale, Ceapă Roșie, Gorgonzolan Și Rucola.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mare, amestecati impreuna 2 linguri rezervate suc de pere și ulei de măsline și sos de oțet. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De PereSuc De Pere
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați rucola și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
4
Împărțiți rucola îmbrăcată între 4 farfurii de salată răcite. Topiți fiecare salată cu 4 felii de pere, Gorgonzola și nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
RucolaRucola
Nuci PecanNuci Pecan
PerePere
5
Serviți imediat.

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista