Salată De Rucola Cu Ceapă Caramelizată, Brânză De Capră Și Confiate
Salata de rucola cu ceapă caramelizată, brânză de capră și confiată este un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 428 calorii, 11g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Bon Appetit are 6 fani. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, ulei de măsline, zahăr brun auriu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de rucola cu ceapă caramelizată, brânză de capră și nuci confiate, Salată De Rucola De Pecan Confiată Cu Brânză De Capră De Rodie, și Salată de rucola, măr, brânză de capră și nuci Pecan confiate cu vinetă de cidru.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa. Saut până la aur, aproximativ 18 minute.
Se presară cu oțet; se amestecă pentru a se amesteca. Se condimentează cu sare și piper.
Combinați primele 4 ingrediente într-o altă tigaie mare și grea. Aduceți la fierbere, amestecând. Se fierbe 1 minut.
Adăugați nuci; se amestecă. Aruncați până când siropul formează glazură pe nuci, aproximativ 3 minute.
Transferați piulițele pe foaia de folie și separați rapid piulițele cu furculițele. Mișto. Do AHEAD poate fi făcut cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei. Preîncălziți cuptorul la 177°.
Așezați cuburi de pâine într-un castron mare.
Stropiți cu ulei, aruncând constant pentru a acoperi uniform. Împrăștiați cuburi într-un singur strat pe foaia de copt cu margini.
Se presară sare și piper.
Coaceți crutoanele până când sunt crocante, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute. Do AHEAD poate fi făcut cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea pe foaie la temperatura camerei.
Bateți uleiul și oțetul într-un castron mic. Condimentați pansamentul cu sare și piper.
Așezați rucola într-un castron foarte mare. Picătură în ceapă, aruncând pentru a distribui uniform.
Adăugați nuci, crutoane și brânză de capră. Aruncați cu suficient pansament pentru a acoperi ușor.