Salată De Rucola Cu Ceapă Caramelizată, Brânză De Capră Și Confiate
Salata de rucola cu ceapă caramelizată, brânză de capră și confiată este un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 428 calorii, 11g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Bon Appetit are 6 fani. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, ulei de măsline, zahăr brun auriu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de rucola cu ceapă caramelizată, brânză de capră și nuci confiate, Salată De Rucola De Pecan Confiată Cu Brânză De Capră De Rodie, și Salată de rucola, măr, brânză de capră și nuci Pecan confiate cu vinetă de cidru.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa. Saut până la aur, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Se ia de pe foc.
4
Se presară cu oțet; se amestecă pentru a se amesteca. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Oțet
5
Combinați primele 4 ingrediente într-o altă tigaie mare și grea. Aduceți la fierbere, amestecând. Se fierbe 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
6
Adăugați nuci; se amestecă. Aruncați până când siropul formează glazură pe nuci, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Sirop
Nuci
7
Transferați piulițele pe foaia de folie și separați rapid piulițele cu furculițele. Mișto. Do AHEAD poate fi făcut cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
8
Lăsați să stea la temperatura camerei. Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Așezați cuburi de pâine într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Stropiți cu ulei, aruncând constant pentru a acoperi uniform. Împrăștiați cuburi într-un singur strat pe foaia de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
11
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
12
Coaceți crutoanele până când sunt crocante, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute. Do AHEAD poate fi făcut cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Lăsați să stea pe foaie la temperatura camerei.
14
Bateți uleiul și oțetul într-un castron mic. Condimentați pansamentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Oțet
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
15
Așezați rucola într-un castron foarte mare. Picătură în ceapă, aruncând pentru a distribui uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rucola
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
16
Adăugați nuci, crutoane și brânză de capră. Aruncați cu suficient pansament pentru a acoperi ușor.