Salată de roșii marinate cu ierburi
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Salata de roșii marinate cu ierburi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 79 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, zahăr brun, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Farro cu roșii și ierburi, Salată de fasole verde-roșii cu ierburi, și Salată de fasole verde–roșii cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați roșiile în 4 pene, apoi tăiați pene în jumătate și adăugați într-un bol. Îndepărtați vârfurile cepei verzi, apoi tăiați părțile albe și în cea mai mare parte verde deschis într-adevăr subțiri.
Adăugați uleiul de măsline, oțetul balsamic, zahărul brun, stropul de sare și piper într-un borcan. Înșurubați capacul și agitați pentru a combina.
Se toarnă pansamentul peste roșii și se aruncă.
Adăugați ierburile și aruncați ușor pentru a combina. Acoperiți și refrigerați câteva ore înainte de servire.