Salată De Romaine Cu Anghinare De Lămâie
Salata de anghinare cu lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă 93 de cenți pe porție. O porție conține 104 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare pline de apă, căței de usturoi, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 68%. Rețete similare sunt Salată Pecorino și Romaine cu sos de lămâie usturoi, Salată Romaine La Grătar + Sos De Semințe De Mac Cu Lămâie, și Cupe de salată romaine Technicolored cu sos de Pecorino cu lămâie.
Instrucțiuni
Într-un castron mare de salată, combinați romaine, roșii, anghinare și măsline. Într-un borcan cu capac etanș, combinați apa, sucul de lămâie, uleiul, usturoiul, sarea și piperul; se agită bine.
Se toarnă peste salată și se aruncă pentru a acoperi.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ați putea încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Vinurile din Meursault sunt caracterizate de arome și arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturale decât vinurile din satele vecine. Îmbătrânirea în butoaie mici de stejar francez de 15-20% dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite se împerechează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay-ul îmbătrânit de stejar din climă mai caldă se pretează bine la pește la grătar, amidon, unt și nuci prăjite.