Salată de rață, pepene verde și ierburi cu caju fript

Salată de rață, pepene verde și ierburi cu caju fript
Salata de rață, pepene verde și ierburi cu caju fript durează aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 427 calorii, 39G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $6.3 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la BBC Good Food are 13 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați sânii de rață, salatele Ruby gem, menta și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 99%. Beijing Roast Duck (clătite de rață Peking) și asocierea vinului Merlot # WinePW # MerlotMe, Pui La Grătar Cu Ierburi Cu Salată De Pepene Verde-Feta, și Rață glazurată cu mere cu ridichi de pepene verde sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Așezați sânii de rață, cu pielea în sus, pe o scândură. Scor pielea tot drumul prin, tăiere în jos, dar nu în, carnea. Asigurați-vă că înscrieți până la margini. Acest lucru va asigura că pielea nu trage carnea în timp ce se micșorează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
2
Condimentează pielea cu o cantitate generoasă de sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Așezați rața, cu pielea în jos, într-o tigaie rece solidă pe bază de greutate, apoi puneți tigaia la foc mediu. Acum nu atingeți nimic, nu mișcați tigaia. Ce se va întâmpla în următoarele 10-12 minute este că grăsimea de sub piele se va topi încet, apoi pielea se va rumeni și va deveni crocantă. Odată ce toată grăsimea a fugit de pe piele, va fi un bun 1-2 cm de grăsime de rață în tigaie. Îndepărtați excesul de grăsime, condimentați partea de carne acum (nu înainte), apoi întoarceți rața. Gatiti 2 minute, apoi cresteti temperatura la maxim doar 1 min. Scoateți focul, apoi lăsați-l în tigaie să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Pentru pansament, puneți toate ingredientele într-un mic robot de bucătărie și fluierați.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Scoateți cele 2 frunze exterioare din fiecare cap de salată și aruncați-le, apoi curățați frunzele, pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
6
Așezați-le pe o farfurie mare de servire.
7
Tăiați subțire rața, apoi aruncați cu ridichi, ceapă de primăvară, grapefruit, pepene verde, ierburi și o parte din pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Pepene VerdePepene Verde
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Rață întreagăRață întreagă
8
Se întinde peste frunze și se împrăștie nucile deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
9
Stropiți mai mult pansament și serviți.

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista