Salată de Radicchio la grătar cu sos de Sherry-muștar

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Salata Radicchio la grătar cu sos de Sherry-muștar ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 108 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, mărar, salată de frunze și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Salată de Radicchio la grătar cu sos de Sherry-muștar, Cartofi noi și dovlecei la grătar cu Radicchio, brânză de capră și vinetă de sherry îmbătrânită, și Salată de pui la grătar cu pansament cald de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateti 3 linguri de ulei de măsline și următoarele 4 ingrediente. Se condimentează cu sare și piper.
Aranjați ceapa verde, salata verde și radicchio pe foi de copt.
Se presară sare și piper.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Grătiți legumele până când încep să se ofilească, 1 minut pe parte pentru salată roșie, 1 1/2 minute pe parte pentru romaine, 2 minute pe parte pentru ceapă verde și 3 minute pe parte pentru radicchio.
Transferați legumele pe foi de copt.
Tăiați miezurile din toate verdele la grătar.
Tăiați radicchio la grătar transversal în benzi de 1 inch lățime.
Tăiați salatele la grătar transversal în fâșii de 2 inci lățime; se toacă ceapa verde.
Așezați legumele într-un castron mare.
Stropiți cu pansament; aruncați pentru a acoperi.