Salată De Pui Mango
Salata de pui Mango este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 340 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime. Un amestec de oțet de orez, mango copt ferm, crenguțe de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 50%. Rețete similare includ Salată de pui și Mango, Salată De Pui Mango, și Salată De Pui Mango.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mediu-mic, amestecați pecanele adesea până se rumenesc ușor, 3 până la 4 minute.
Se toarnă într-un castron mic.
În aceeași tigaie, gătiți orezul în apă conform instrucțiunilor de pe pachet, până când se înmoaie să muște, aproximativ 25 de minute. Rezervați pachete de condimente pentru o altă utilizare.
Între timp, feliați mango pe lungime pe fiecare parte a gropii pentru a îndepărta obrajii cărnoși. Pe partea de carne a fiecărui obraz, tăiați până la coajă (dar nu prin el) într-un model încrucișat pentru a face cuburi de 3/4 inci. Cu o lingură mare de metal, scoateți cuburile din coajă. De asemenea, tăiați fructele din groapă și tăiați-le.
Se amestecă nectarul de mango și oțetul.
Se adaugă la orezul cald sau rece și se amestecă ușor.
Adăugați nuci pecan, mango, pui și mentă tocată; amestecați ușor.
Se adaugă sare și piper după gust.
Puneți lingura în castron și garnisiți cu crenguțe de mentă.