Salata de pui de vară este o fără gluten felul principal. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 423 calorii, 18g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, smântână, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Salată de pui Orzo și sfaturi sănătoase pentru salată de vară de la Holly Clegg, Salată De Pui De Vară, și Salată De Pui De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: gratar
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
1
Puneți pieptul de pui într-o pungă mare de depozitare din plastic. Pound cu un ciocan sau sucitor pentru a aplatiza la 1/4-inch grosime uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2
Presărați puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Încălziți un grătar și stropiți cu uleiul de măsline. Grătați puiul pe ambele părți până când este gata, aproximativ 7 minute pe fiecare parte. (Rotiți la jumătate în timpul grătarului pe fiecare parte pentru a vă asigura semne frumoase de grătar.) Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Gratiți porumbul câteva minute, până când este încă crocant, dar colorat. Cu un cuțit foarte ascuțit, radeți sâmburii de pe fiecare știulet de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Combinați cu mărarul, țelina și ceapa într-un castron mare. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Se amestecă împreună feta, jumătate și jumătate, maioneza și smântâna într-un bol. Se amestecă zahărul, sucul de lămâie și puțină sare și piper. Se amestecă și apoi se gustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Suc De Lămâie, Opțional
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați mai multă sare dacă este necesar; nu subestimați!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Feliați puiul pe părtinire pentru a crea bucăți plate, în formă aleatorie. Aruncați în castron cu țelina, ceapa și porumbul. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă jumătate din pansament peste ingrediente și se aruncă ușor.
5
Adăugați mai multe după cum doriți, dar nu acoperiți salata; ar trebui să fie ușoară! La sfârșit, aruncați afinele pentru a le acoperi ușor în pansament.