Salată de pui curry în Naan

Salată de pui curry în Naan
Salata de pui curry în Naan ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 283 calorii. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $2.76 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți caise, struguri, pâine naan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Burgeri de miel curry pe pâine naan cu raita de castraveți, Salată de pui marocană cu brânză de capră prăjită cu crustă de fistic + Naan de usturoi, și Salată De Pui Cu Curry.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare; se amestecă cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați puiul și următoarele 5 ingrediente (prin pătrunjel) la amestecul de maioneză, aruncând în strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
Pui întregPui întreg
PătrunjelPătrunjel
3
Încălziți naan conform instrucțiunilor pachetului, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NaanNaan
4
Lingură aproximativ 3/4 cană amestec de pui pe fiecare naan. Se acoperă cu 3/4 cană de năsturel; îndoiți-vă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NasturelNasturel
Pui întregPui întreg
NaanNaan

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca de Morgenzon Reserve Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista