Salată De Pui Curry Din Caraibe

Salată De Pui Curry Din Caraibe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din America Centrală, așa că încercați salata de pui curry din Caraibe. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 274 calorii, 29G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 3,31 USD pe porție. Dacă aveți frunze de salată boston, țelină, cilantro și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi pepenele de miere, puteți urma acest fel principal cu Miere Sărată-Granita De Struguri ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Caribbean Jerk Salmon cu ananas curry și salată de brânză de capră + salată de fructe, Salată De Pui Din Caraibe, și Salată De Pui Din Caraibe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Combinați maioneza și următoarele 5 ingrediente într-un castron mic; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă peste salata de pui; aruncați ușor pentru a acoperi. Lingurați pe patru farfurii căptușite cu salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
4
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista