Salată De Pui Cu Vinaigretă Portocalie La Grătar

Salată De Pui Cu Vinaigretă Portocalie La Grătar
Salata de pui cu vinaigretă portocalie la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 274 calorii, 19g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de morcovi pentru copii, oțet de vin, amestec de condimente de usturoi și ierburi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 81%. Încercați Salată de pui la grătar cu vinetă portocalie, Salată De Pui Cu Vinaigretă Portocalie La Grătar, și Salată De Somon La Grătar Cu Vinetă De Coriandru Portocaliu De Sânge pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul pentru căldură medie-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Într-un castron, amestecați împreună sucul de portocale, oțetul, uleiul de măsline, amestecul de condimente și zahărul. Puneți deoparte aproximativ 1/2 cană pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Ungeți ușor grătarul. Pui la grătar timp de 6 până la 8 minute pe fiecare parte, ungând frecvent cu porțiunea rezervată a pansamentului sau până când sucurile se limpezesc. Se răcește și se taie în benzi. Aruncați sosul de ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Într-un castron mare, aruncați împreună salata verde, portocalele, broccoli și morcovii. Completați salata cu fâșii de pui la grătar și stropiți cu pansamentul rămas pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui La GratarPui La Gratar
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista