Salată de primăvară cu pui fript

Salata de primăvară cu pui fript este un fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 326 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $ 2.38 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Primăvară. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sulițe de sparanghel, pui, brânză Monterey jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până roșii uscate la soare ai putea urma acest curs principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui prăjit de primăvară All-in-one, Aproape Salata De Primăvară Cu Miere Friptură De Usturoi Lemonette, și Prepeliță prăjită și marinată cu salată caldă de legume de primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați sulițele de sparanghel pe placa cu microunde cu 1/4 cană de apă; acoperiți și aerisiți. Cuptor cu microunde la mare 1 min.
Lingura dressing în bol salata individuale.
Se acoperă cu pui, brânză, sparanghel și roșii. Aruncă ușor.