Salată de porumb și fasole neagră din sud-vest

Salată de porumb și fasole neagră din sud-vest
Salata de porumb și fasole neagră din sud-vest ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 75 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 134 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, praf de chili, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Încercați Salată De Porumb Și Fasole Neagră Din Sud-Vest, Salată de porumb și fasole neagră din sud-vest, și Friptură de sud-vest, porumb și fasole neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti salata, sortați și spălați fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2
Combinați fasolea și 5 1/2 căni de apă într-un aragaz sub presiune de 6 litri. Închideți capacul în siguranță; aduceți la presiune ridicată la foc mare. Reglați căldura la mediu sau la nivelul necesar pentru a menține presiunea ridicată; gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
3
Scoateți din căldură; așezați aragazul sub apă curgătoare rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Scoateți capacul.
5
Scurgeți fasolea; clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Se scurge și se răcește.
7
Încălziți 1 linguriță de ulei în aragaz la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Adăugați semințe de chimen și 2 căței de usturoi; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
9
Adăugați fasole și 6 căni de apă. Închideți capacul în siguranță; aduceți la presiune ridicată la foc mare. Reglați căldura la mediu sau la nivelul necesar pentru a menține presiunea ridicată și gătiți 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
10
Scoateți din căldură; așezați aragazul sub apă curgătoare rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
11
Scoateți capacul.
12
Scurgeți amestecul de fasole; clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
13
Se scurge și se răcește.
14
Combinați amestecul de fasole, porumb, roșii, ceapă și ardei grași într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
15
Pentru a pregăti pansamentul, combinați sucul și următoarele 7 ingrediente (suc prin jalapeos), amestecând cu un bici. Se amestecă cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
16
Se toarnă pansament peste amestec de fasole; se amestecă ușor pentru a combina. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista