Salată De Portocale Condimentată
Salata de portocale condimentată este o fără gluten și vegan garnitură. O porție conține 117 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 61 de cenți pe porție. Un amestec de oțet de vin, frunze de mentă tăiate, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Gelatină Portocalie Condimentată, Salată de portocale, nuci condimentate și afine uscate, și Kabobs De Miel Condimentat Și Salată De Portocale, Ceapă Și Rucola.
Instrucțiuni
Cu un cuțit mic, ascuțit, tăiați coaja și membrana albă din portocale. Feliați portocalele în cruce de 1/8 până la 1/4 inch grosime și aruncați semințele.
Într-un castron mic, amestecați 4 linguri de oțet cu ulei de măsline și zahăr. Se amestecă amestecul de condimente.
Într-un castron larg, puțin adânc, amestecați ușor felii de portocale, ceapă, mentă tăiată și coriandru tocat.
Se toarnă pansamentul și se amestecă ușor. Gustați și adăugați sare și mai mult oțet, dacă doriți.
Împrăștiați măsline, frunze de mentă și frunze de coriandru deasupra. Lingură salată și pansament pe farfurii.
Combinați 3/4 linguriță semințe de chimen sau chimen măcinat, 1/2 linguriță boia de ardei sau chili uscat ușor măcinat, 1/2 linguriță boabe de piper negru sau 1/4 linguriță piper negru măcinat, 1/2 linguriță sare kosher, 1/4 linguriță frunze proaspete de cimbru tocate, 1/4 linguriță pudră de curry și 1/8 linguriță scorțișoară măcinată; dacă folosiți condimente întregi, amestecați amestecul într-o mașină de tocat sau un robot de bucătărie mic până la o pulbere.