Salată de Portabella și Bulgur la grătar "sandvișuri"
Grilled Portabellan și Bulgur Salata "Sandwich-uri" ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 5,2 USD pe porție. O porție conține 411 calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de ardei roșu, nuci de pin, bulgur și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Sandvișuri Portabellan și ardei gras la grătar, Salată Bulgur cu Pesto de pătrunjel și pui la grătar, și Chef, filmul și Ratatouille la grătar cu salată de Bulgur.
Instrucțiuni
1
Cu motorul pornit, aruncați usturoiul în procesorul de alimente și tăiați fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Adăugați roșii, pătrunjel, ulei, oțet, rozmarin, fulgi de ardei roșu, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și pulsați până când roșiile sunt tocate mărunt, dar nu purificate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Tomate
Pătrunjel
Oțet
Piper
Sare
Ulei De Gătit
1
Cojiți pielea de pe portabellas folosind vârful unui cuțit, trăgând de la marginea ciupercii spre centru. Îndepărtați ușor branhiile din ciuperci cu vârful unei linguri. Aruncați portabellas cu 1/2 cană de vinaigretă într-un vas de copt din sticlă de 13 x 9 inci și lăsați să stea, întorcându-se ocazional, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Portobello
Vinetă
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Cuțit
2
Pregătiți un grătar pe gaz pentru gătit la căldură directă la foc mediu; vezi procedura de grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Împingeți 1 murătură de lemn în fiecare pană de ceapă pentru a o asigura pentru grătar. Aruncați pene de ceapă, ardei grași și dovlecei cu ulei, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Grătar cu ulei, apoi grătar legume, acoperite, întorcându-se ocazional, până se înmoaie (6 până la 8 minute pentru ardei gras, 6 până la 10 minute pentru dovlecei, 8 până la 12 minute pentru ceapă și 12 până la 15 minute pentru portabellas).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ciuperci Portobello
Legume
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Piper
Ceapă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Transferați portabellas pe o farfurie și legumele rămase într-un castron așa cum este gătit. Se răcește ușor, apoi se îndepărtează murăturile de lemn și se toacă grosier ceapa, ardeii grași și dovleceii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ciuperci Portobello
Legume
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
În timp ce legumele se gătesc, Se toarnă apă fierbinte peste bulgur cu 1/2 linguriță de sare într-un castron mare și se lasă să stea până când apa este absorbită și bulgurul este fraged, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Bulgur
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Scurgeți într-o sită dacă rămâne apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
7
Adăugați legume în bulgur cu nuci de pin și vinaigreta rămasă și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Legume
Nuci De Pin
Bulgur
8
Puneți o pătrime de rucola pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Sus cu portabella cu susul în jos. Împachetați amestecul de bulgur într-o măsură de ceașcă, apoi desfaceți deasupra portabella. Sus cu o altă portabella, cu partea dreaptă în sus.