Salată de pere, rucola și Pancetta
Salata de pere, rucola și Pancetta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 323 calorii. Pentru $3.54 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați rucola mai mare ruptă, pancetta, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de rucola cu măsline, Pancetta și așchii de parmezan, Salată de pere, Pancetta și nuci, și Cina în seara asta: salată de mere, rucola și Pancetta cu ouă de prepeliță.
Instrucțiuni
Bateți împreună oțet, miere, suc de lămâie, sare și piper într-un bol de salată.
Adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se combină bine.
Gatiti pancetta in ulei intr-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat, rotind frecvent, pana cand este crocanta, aproximativ 5 minute.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge (pancetta va fi crocantă pe măsură ce se răcește). Rupeți în bucăți de mărimea mușcăturii.
Înjumătățiți perele pe lungime, miez și tăiați pe lungime în felii groase de 1/4 inch.
Adăugați pere la pansament împreună cu rucola, brânză și pancetta, aruncând pentru a acoperi.