Salata de paste cu șuncă și brânză necesită aproximativ 4 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel de mâncare are 241 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 7 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți sare și piper măcinat, maioneză, pimento și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Hawaiian șuncă și brânză Sliders, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Șuncă și brânză Hash Brown caserola.
Instrucțiuni
1
Bateti maioneza, muraturi savura, și lapte într-un castron până combinate; sezon cu sare și piper negru. Se răcește la frigider în timp ce se prepară ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Gust De Murături
Maioneză
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti pastele cu papion la fiert, amestecand ocazional, pana cand sunt fierte, dar ferme pana la muscatura, aproximativ 12 minute; scurgeți și transferați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Farfalle
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Amestecați ușor șuncă, brânză Cheddar, mazăre, ceapă, țelină și pimento în paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
țelină
Ceapă
Paste
Mazăre
șuncă
4
Se toarnă amestecul de maioneză peste amestecul de paste și se aruncă pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Paste
5
Acoperiți vasul cu folie de plastic și refrigerați 4 ore până peste noapte.