Salată De Paste Asiatice

Salată De Paste Asiatice
Salata de paste din Asia ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 311 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 7 și costă 77 de cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați ardeiul gras, smântâna, piperul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încearcă Salată De Paste Asiatice, Salată De Paste Asiatice, și Salată De Paste Asiatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti macaroane conform indicatiilor pachetului; scurgeți și clătiți în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Decojite Cu Semințe Tăiate (aproximativ 6 Medii)Roșii Decojite Cu Semințe Tăiate (aproximativ 6 Medii)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2
Așezați într-un castron mare; adăugați morcovi, mazăre, ceapă și ardei roșu. Într-un castron mic, bateți ingredientele pentru pansament până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Se toarnă peste salată și se aruncă pentru a acoperi. Se acoperă și se dă la frigider timp de 1-2 ore.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Culoarea strălucitoare a Black Label amintește de tonurile caracteristice de paie ale Pinot Noir, cu sclipiri de chihlimbar. Este plin de viață în flaut, cu un flux fin de bule persistente. Aromele sale proaspete combină impresia de vitalitate și arome de primăvară, împreună cu indicii de pâine prăjită și miere. Pe palat, buchetele de fructe coapte și citrice creează o senzație de opulență, dar lejeritate.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții7
Scor De Sănătate8
Revista