Salată De Parmezan De Vinete La Grătar

Salată De Parmezan De Vinete La Grătar
Rețeta salată de parmezan de vinete la grătar ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 50 minute. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 509 calorii. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți mozzarella, oțet de vin, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Parmezan De Vinete La Grătar, Parmezan De Vinete La Grătar, și Parmezan De Vinete La Grătar.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la înălțime medie (aproximativ 375 de la F la 425 de la f).Între timp, aranjați feliile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt. Folosind 1 lingură de ulei, periați foarte ușor blaturile pâinii și condimentați cu sare și piper. Întoarceți feliile și periați cu încă 1 lingură de ulei; condimentează cu sare și piper.Când grătarul este gata, așezați pâinea pe grătar și puneți foaia de copt deoparte. Gătiți, răsturnând o dată, până când apar semne de grătar pe ambele părți și pâinea este crocantă, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte.Întoarceți pâinea la grătar pe foaia de copt și frecați ușor o parte a fiecărei bucăți cu cățelul de usturoi (nu va trebui să folosiți întregul cățel). Rupeți pâinea în bucăți de 1 inch și puneți-o într-un castron mare; puneți vasul și foaia de copt deoparte.Infilați roșiile și vinetele pe frigarui și așezați-le pe foaia de copt rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
VineteVinete
TomateTomate
PâinePâine
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Grill PanGrill Pan
FrigaruiFrigarui
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
BolBol
2
Periați toate frigăruile cu restul de 4 linguri de ulei și condimentați generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
3
Așezați frigăruile de roșii și vinete pe grătar și gătiți, întorcând ocazional, până când roșiile se înmoaie și se încălzesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Transferați frigarui de roșii pe foaia de copt. Continuați să grătiți vinetele până se înmoaie și toate părțile sunt ușor carbonizate, încă aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
FrigaruiFrigarui
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Transferați frigarui de vinete pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
FrigaruiFrigarui
6
Scoateți roșiile și vinetele din frigarui și puneți-le în bol cu pâinea. Adăugați imediat mozzarella și busuiocul și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
VineteVinete
TomateTomate
BusuiocBusuioc
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
BolBol
7
Bateți din nou pansamentul și turnați peste salată.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Adăugați parmezanul și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
9
Se servește la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista