Salata de orez cu șuncă și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 302 calorii, 14g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frunze ușor de busuioc, bulion de pui degresat cu grăsime, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salată de orez cu roșii, migdale și ierburi, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți bulionul și orezul la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până când orezul este doar fraged pentru a mușca, 13 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scurgeți orezul; rezervați bulion pentru alte utilizări sau aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Orez
3
Se toarnă orezul într - o tigaie superficială de 11 pe 17 inci și se întinde la nivel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se lasă să se răcească, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute.
5
Între timp, stivuiți felii de șuncă și tăiați-le în fâșii de 1/4 inch lățime și 1 inch lungime. Clătiți și scurgeți roșiile, busuiocul și caperele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De șuncă
Tomate
Capere
Busuioc
6
Tăiați roșiile în jumătate și frunzele de busuioc în bucăți; curățați și tocați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Proaspăt
Tomate
Usturoi
Carne Măcinată
7
Într-un castron mare, amestecați șuncă, roșii, așchii de busuioc, capere, usturoi și ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Tomate
Capere
Usturoi
Busuioc
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Adăugați orez rece, amestecați ușor și condimentați după gust cu sare și piper.