Salată de năut cu ierburi și măsline provensale

Salată de năut cu ierburi și măsline provensale
Salata de năut cu ierburi și măsline provensale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 165 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână măsline ni ucrosoise, sare, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Caviar Cowboy {salată de năut cu măsline și ierburi}, Salată de năut cu Fetan și ierburi, și Salată Slabă De Quinoa Cu Roșii, Cukes, Măsline Și Ierburi.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați nautul și ingredientele rămase într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă amestecul de oțet peste salată, aruncând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista