Salată de morcovi prăjiți și Crudi cu Avocado și vinetă de chimen prăjită
Salata de morcovi prăjiți și Crudi cu Avocado și vinaigretă de chimen prăjită este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 342 calorii. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, morcovi în culori, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată de Avocado cu roșii, tei și vinetă de chimen prăjită, Salată de morcovi și sfeclă prăjită cu Feta, pătrunjel tras și vinetă de chimen, și Salată de cartofi cu vinetă de chimen prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pregătiți o baie de gheață (un castron cu apă cu gheață). Folosind un cojitor de legume, curățați panglici de morcovi din jumătate din morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Legume
Morcov
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
Bol
3
Așezați în apa cu gheață pentru a se răci (panglicile se vor ondula după un timp în apă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
4
Așezați morcovii întregi rămași pe o foaie de copt; stropiți cu puțin ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Prăjiți până când marginile încep să se caramelizeze, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Morcov
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte la temperatura camerei. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Prăjiți nucile de pin la cuptor timp de aproximativ 10 minute sau într-o tigaie mică pe aragaz la foc mediu-mic, agitând constant, până se rumenesc și parfumate; se toarnă într-un castron pentru a se răci și se lasă deoparte. Prăjiți semințele de chimen într-o tigaie mică de saut la foc mediu, aruncând sau amestecând constant până când sunt parfumate, apoi turnați rapid într-un mortar și pistil sau râșniță de condimente și măcinați într-o pulbere. Alternativ, utilizați chimen măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
Nuci De Pin
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Cuptor
Bol
Tigaie
7
Pentru pansament, într-un castron mediu, bateți chimenul cu sucurile de lămâie și lime, sare și piper; bateți încet în 1/4 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Piper
Chimen
Lămâie
Var
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
8
Scoateți panglicile de morcov din apa cu gheață și uscați-le cu prosoape de hârtie. Curățați, lăsați și feliați avocado.
Împărțiți feliile de avocado și morcovii prăjiți între 4 farfurii de salată. Într-un castron, aruncați panglicile de morcov și verdeața în pansament și împărțiți-le între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Avocado
Morcov
Verzii
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Presărați câteva nuci de pin pe fiecare salată și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Pin
11
Retipărit cu permisiunea de la Cooking off the Clock: rețete din timpul meu de nefuncționare de Elizabeth Falkner, copyright circulator201
12
Publicat de Ten Speed Press, O divizie a Random House, Inc.Elizabeth Falkner este bucătarul fondator și proprietarul Citizen Cake și Orson din San Francisco și deschide în prezent un nou restaurant în Brooklyn, NY. A fost finalistă și finalistă la următorul Iron Chef în 2011, a concurat la Top Chef Masters și a judecat Top Chef Masters și Top Chef. Elizabeth a fost Bon App chef de patiserie al anului în 200
13
Prima ei carte, Demolition Desserts, a fost publicată în 2007.