Salată de mazăre, șuncă și năsturel
Salata de mazăre, șuncă și năsturel ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 588 calorii, 35g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. 46 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal foarte accesibil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă de la BBC Good Food necesită mazăre, hock de șuncă, oțet de cidru și năsturel. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Hock de șuncă și supă de mazăre despicată, Aragaz lent supă de mazăre despicată cu Hock de șuncă, și Salată de șuncă cu sos Murat-Okra.
Instrucțiuni
Gatiti mazarea intr-o tigaie mare cu apa sarata clocotita timp de aproximativ 3 minute (sau 1 min daca este congelata).
Scurgeți și alergați sub apă rece pentru a le opri să gătească.
Bateți ingredientele pentru pansament împreună cu unele condimente până se emulsionează.
Amestecați jaretul de șuncă cu mazărea, pătrunjelul și pansamentul într-un castron mare.
Transferați salata într-un platou sau lingură pe farfurii individuale. Împrăștiați peste ceapa de primăvară și năsturelul chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.