Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de mazăre, sparanghel și fasole Fava. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 398 calorii, 11g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,06 USD pe porție. Un amestec de șalotă, mazăre, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina în seara asta: salată de fasole Fava, sparanghel și fasole verde, Salată de fasole și sparanghel, și Salată De Sparanghel, Fasole Fava Și Muguri De Mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți uleiul de măsline, Pecorino și 1 lingură de suc de lămâie într-un castron mediu pentru a amesteca. Condimentați cu sare, piper și mai mult suc de lămâie, dacă doriți. Puneți pansamentul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
Pecorino
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Dacă folosiți fasole proaspătă, gătiți într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită până la licitație, aproximativ 4 minute. Folosind o lingură cu fantă, transferați într-o strecurătoare așezată într-un castron de apă cu gheață (nu gătiți fasole congelată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Fava
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
3
Scurgeși coaja; așezați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Întoarceți apa în cratiță la fierbere; adăugațiasparagus și gătiți până se înmoaie, aproximativ4 minute. Folosind clești, transferați în colandăîn apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Clește
5
Dacă folosiți mazăre proaspătă, readuceți apa încratiță la fierbere; adăugați mazăre și gătiți până la licitație, aproximativ 3 minute (nu gătiți mazăre congelată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre
Apă
6
Scurgere; transferați în strecurătoare în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
7
Scurgeți legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
8
Se adaugă în castron cu fasole fava.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Fava
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Combinați uleiul vegetal și șalota într-o cratiță mică la foc mediu și gătiți,amestecând ocazional, până când șalota este aurie și crocantă, 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Ceapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Transfershallot pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
11
Adăugați pansamentul în castron cu legume, condimentați cu sare și piper și aruncați lacoat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Transferați salata într-un platou de servire șitop cu șalotă și slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
13
Faceți înainte: pansamentul și legumele potfi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți separatși se răcește.