Salată de mazăre cu vinetă de lămâie

Salată de mazăre cu vinetă de lămâie
Salata de mazăre cu vinetă de lămâie necesită în jur 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 83 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 9,73 USD pe porție. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre scumpe. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. Dacă aveți ridichi, lămâi, lăstari de mazăre rupți și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de varză cu lăstari de cireșe și mazăre cu vinetă balsamică de curmale, Salată de mazăre, rodie și Chevre cu vinetă de iaurt grecesc, și Salată De Mazăre Cu Fasole Fava.

Instrucțiuni

1
Frecați lămâile cu 2 lingurițe de ulei; se pune într-un 9-in uns. vas de copt pătrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
2
Se coace, neacoperit, la 425 CP timp de 15-20 minute sau pana se inmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Între timp, într-un castron mare, combinați salata verde, lăstarii de mazăre și ridichi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Muguri De MazăreMuguri De Mazăre
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Se răcește ușor lămâile. Strângeți sucul într-un castron mic. Radeți fin 1/2 linguriță de coajă de lămâie; se adaugă în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Bateți zahărul, muștarul, sarea, piperul și uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Stropiți peste salată; aruncați pentru a acoperi.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Vinurile din Meursault sunt caracterizate de arome și arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturale decât vinurile din satele vecine. Îmbătrânirea în butoaie mici de stejar francez de 15-20% dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite se împerechează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay-ul îmbătrânit de stejar din climă mai caldă se pretează bine la pește la grătar, amidon, unt și nuci prăjite.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista