Salată de linte și Orzo cu friptură de flanc și Feta

Salata de linte și Orzo cu friptură de flanc și Feta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 361 calorii, 20g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brânză feta, măsline kalamatan, oregano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Tort de mămăligă cu lămâie Meyer cu compot de fructe de iarnă ca desert. 11 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Friptură de flanc marinată cu rucola de lămâie și salată Feta din cartea de bucate din grădina bucătăriei, Friptură De Flanc Cu Roșii Și Feta, și Spanac & Feta Steak Flanc Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați lintea într-o cratiță medie și acoperiți cu apă la 2 inci deasupra lintei. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până se înmoaie.
Se scurge și se clătește cu apă rece; scurgere.
Așezați lintea într-un castron mare.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Se scurge și se clătește cu apă rece; scurgere.
Adăugați paste, friptură de bază la grătar, brânză, busuioc, măsline și oregano la linte; aruncați bine pentru a combina.
Combinați oțetul și ingredientele rămase, amestecând cu un tel.
Stropiți peste amestecul de paste; aruncați ușor pentru a acoperi. Acoperiți și răciți.