Salată de Kielbasa și linte cu pansament cald de muștar-fenicul

Salată de Kielbasa și linte cu pansament cald de muștar-fenicul
Salata de Kielbasan și linte cu pansament cald de muștar-fenicul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.29 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 597 calorii. Un amestec de căței de usturoi, sare, tulpini de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată de Kielbasan și linte cu pansament cald de muștar-fenicul, Salată caldă de linte galbenă cu vinetă dublă de soia cu muștar, și Salată caldă de cartofi cu sos de slănină-muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați linte, morcovi și țelină într-o cratiță mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
LinteLinte
țelinățelină
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi. Se amestecă sarea și se aduce la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când lintea este doar fragedă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
ApăApă
SareSare
3
Scurgere.
4
Transferați amestecul de linte în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Între timp, bateți oțetul, muștarul și zahărul într-un castron mic pentru a se amesteca; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
OțetOțet
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se adauga kielbasa si saut pana se rumenesc, aproximativ 5 minute. Folosind lingura cu fante, transferați pe prosoape de hârtie. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KielbasaKielbasa
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
8
Se toarnă orice grăsime din tigaie și se aruncă.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați 1/2 cană de ulei rămasă în tigaie; se încălzește la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați usturoiul și amestecați până devin aurii, aproximativ 2 minute. Aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
11
Adăugați bulbul de fenicul în tigaie și saut-ul până când este crocant, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați ceapa verde și amestecați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
13
Se amestecă amestecul de oțet și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
14
Se toarnă amestecul de fenicul peste linte. Aruncă pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LinteLinte
FeniculFenicul
15
Linia castron mare de mică adâncime cu frunze frisone. Lingură în salată de linte. Aranjați feliile de kielbasa deasupra lintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KielbasaKielbasa
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
16
Se presară cu frunze de fenicul tocate și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate61
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista