Salată de Kielbasa și linte cu pansament cald de muștar-fenicul
Salata de Kielbasan și linte cu pansament cald de muștar-fenicul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.29 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 597 calorii. Un amestec de căței de usturoi, sare, tulpini de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată de Kielbasan și linte cu pansament cald de muștar-fenicul, Salată caldă de linte galbenă cu vinetă dublă de soia cu muștar, și Salată caldă de cartofi cu sos de slănină-muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați linte, morcovi și țelină într-o cratiță mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Linte
țelină
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi. Se amestecă sarea și se aduce la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când lintea este doar fragedă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Apă
Sare
3
Scurgere.
4
Transferați amestecul de linte în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Între timp, bateți oțetul, muștarul și zahărul într-un castron mic pentru a se amesteca; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Oțet
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se adauga kielbasa si saut pana se rumenesc, aproximativ 5 minute. Folosind lingura cu fante, transferați pe prosoape de hârtie. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kielbasa
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
8
Se toarnă orice grăsime din tigaie și se aruncă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați 1/2 cană de ulei rămasă în tigaie; se încălzește la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați usturoiul și amestecați până devin aurii, aproximativ 2 minute. Aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
11
Adăugați bulbul de fenicul în tigaie și saut-ul până când este crocant, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De Fenicul
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Adăugați ceapa verde și amestecați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
13
Se amestecă amestecul de oțet și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
14
Se toarnă amestecul de fenicul peste linte. Aruncă pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Linte
Fenicul
15
Linia castron mare de mică adâncime cu frunze frisone. Lingură în salată de linte. Aranjați feliile de kielbasa deasupra lintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kielbasa
Linte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
16
Se presară cu frunze de fenicul tocate și se servește.