Salată de găină Cornish cu vinetă Scotch Bonnet

Salată de găină Cornish cu vinetă Scotch Bonnet
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de găină Cornish cu vinetă Scotch Bonnet. Această rețetă face 4 porții cu 835 calorii, 61G de proteine, și 59G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.14 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și דל פחמימות, dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, sare și piper, ienibahar măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Salată de găină Cornish cu vinetă Scotch Bonnet, Scotch Bonnet Marmeladă Cocktail, și Jamaican Curry Pui și cartofi cu Scotch Bonnet ardei iute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți găinile și morcovii într-o tigaie, frecați-le cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper. Prăjiți în treimea superioară a cuptorului timp de 1 oră, apoi transferați morcovii pe o farfurie pentru a se răci. Continuați să prăjiți găinile timp de aproximativ 15 minute mai mult sau până când sucurile cavității se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Transferați găinile într-un platou și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
4
Între timp, turnați sucurile de tigaie fierbinți într-o cană de măsurare și degresați grăsimea. Se strecoară sucurile într-o cratiță mică și se fierbe la foc moderat până se reduce la 2 linguri, aproximativ 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se toarnă reducerea înapoi în cupa de măsurare și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Se amestecă sosul fierbinte, uleiul vegetal, oțetul și ienibaharul și se condimentează această vinetă cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
ReducereReducere
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
6
Scoateți carnea de la găini și trageți-o în bucăți groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Tăiați morcovii în bețe de 2 x 1/3 inci. Într-un castron mare, aruncați carnea de găină cornish cu morcovi, ridichi, germeni, caju și vinetă. Mound salata pe plăci și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Găini CornishGăini Cornish
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
CajuCaju
VarzăVarză
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Faceți înainte: rețeta poate fi pregătită până la 1 zi înainte pas refrigerați găinile și vinaigreta separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
9
Recomandarea vinului: fructul înainte al unui Riesling uscat până la uscat, cu conținut scăzut de alcool, se va ridica la vinaigretul picant. Încercați fie o îmbuteliere moale din statul Washington, fie California, cum ar fi Chateau Ste din 2000. Michelle Cold Creek Vineyard sau Nonvintage Bonny Doon American Pacific Rim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
RieslingRiesling
AlcoolAlcool
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Note: folosiți un sos gros de capotă Scotch pentru mai mult caracter. Unele mărci excelente sunt Ricky' s Red Hot, Coyote Cocina Howlin 'Hot Sauce și Matouk' s Hot Calypso Sauce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Scotch WhiskyScotch Whisky
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate75
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista