Salată De Gorgonzola
Salata de Gorgonzola este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 10 porții. Această garnitură are 114 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline extran, usturoi, brânză gorgonzola și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Salată de mere și Gorgonzola, Salată De Roșii Gorgonzola, și Gorgonzola-Salată De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună sarea, oțetul, uleiul de măsline și usturoiul. Pune deoparte.
Se toacă salata verde și se aranjează în boluri de salată.
Presărați niște brânză Gorgonzola peste fiecare salată, lingură pe cantitatea dorită de pansament și serviți.