Salata de fructe și nuci aruncate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 95 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 208 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați romaine rupte, sos de piper, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Fructe Și Nuci, Salată aruncată cu fructe tropicale, și Salată De Fructe Și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru pansament, într-un castron mic, bateți uleiul, zahărul, oțetul, pătrunjelul, sarea și sosul de piper până se omogenizează. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pătrunjel
Oțet
Sos
Zahăr
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Într-o tigaie mare și grea, topiți zahărul la foc mediu-mic, fără a amesteca până se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați nuci pecan și unt; amestecați constant până când untul este topit și nucile pecan sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Nuci Pecan
4
Se ia de pe foc.
5
Se toarnă pe o foaie de copt căptușită cu folie; se răcește complet. Rupeți nucile pecan dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
6
Într-un bol de salată, combinați spanacul, romaina, portocalele, țelina, căpșunile și ceapa. Chiar înainte de servire, stropiți cu pansament; aruncați pentru a acoperi. Se acoperă cu nuci pecan cu zahăr.