Salată de fructe galbene cu sirop de ghimbir-cimbru

Salată de fructe galbene cu sirop de ghimbir-cimbru
Salata de fructe galbene cu sirop de ghimbir-cimbru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 179 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Dacă aveți la îndemână zahăr superfin, ghimbir gros, prune aurii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Salată de fructe tropicale cu sirop de ghimbir, Salată de fructe proaspete cu sirop de Lime-ghimbir, și Salată de fructe compusă cu sirop de ghimbir-Lime pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 22
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o cratiță grea, aduceți zahărul, apa, ghimbirul și cimbru la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul. Coborâți focul și fierbeți timp de 10 minute. Se strecoară 1/2 cană de sirop într-un bol și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
SiropSirop
CimbruCimbru
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
3
Fierbeți siropul rămas la foc mare până ajunge la 230 pe un termometru cu bomboane, aproximativ 5 minute. Aruncați ghimbirul și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
SiropSirop
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
4
Într-un castron, bateți albușurile la viteză medie până se formează vârfuri moi. La viteză mare, bateți încet în siropul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați vanilia și bateți până când bezea este rigidă, lucioasă și la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
6
Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Montați o pungă de patiserie cu un vârf rotund de 5/16 inci (#3).
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Sac De PatiserieSac De Patiserie
7
Adăugați o treime din bezea la un moment dat și scoateți-o pe foile de copt pregătite în linii drepte sau ușor scârțâite de 5 inci, la aproximativ 1/2 inch distanță.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți bezeaua timp de aproximativ 1 1/2 ore sau până se usucă la atingere. Opriți cuptorul și lăsați bezeaua timp de 1 oră; ar trebui să fie complet crocante și uscate.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Lăsați să se răcească pe foile de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Îndoiți fructele în siropul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
SiropSirop
11
Lăsați să stea 20 de minute. Lingurați în boluri și serviți cu bezea.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista