Salată de fructe de vară cu rucola și migdale

Salată de fructe de vară cu rucola și migdale
Salata de fructe de vară cu rucola și migdale este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 10. O porție conține 229 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați dude persane, rucola, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Rucola Cu Migdale Și Parmezan, Salată de pui și orez cu rucola, migdale și ardei, și Salată de rucola cu migdale, măsline verzi și mandarine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-o farfurie mică de plăcintă, prăjiți migdalele timp de 8 minute, până când sunt parfumate. Aruncați cu 1/2 linguriță de ulei de migdale și presărați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MigdaleUlei De Migdale
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Într-un mini procesor, curățați nectarina tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NectarinăNectarină
4
Transferați piureul într-un castron mic și adăugați șalota, oțetul și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Lăsați să stea 5 minute, apoi amestecați uleiul de măsline și restul de 1 lingură de ulei de migdale. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ulei De MigdaleUlei De Migdale
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Puneți nectarinele feliate și murele într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
NectarinăNectarină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Stropiți pe o treime din vinetă și condimentați cu sare și piper. Într-un castron mare de mică adâncime, condimentați rucola cu sare și piper și aruncați ușor cu vinaigreta rămasă. Aruncați ușor fructele îmbrăcate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Se ornează cu migdalele și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista