Salată de fructe de vară cu rucola și migdale
Salata de fructe de vară cu rucola și migdale este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 10. O porție conține 229 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați dude persane, rucola, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Rucola Cu Migdale Și Parmezan, Salată de pui și orez cu rucola, migdale și ardei, și Salată de rucola cu migdale, măsline verzi și mandarine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-o farfurie mică de plăcintă, prăjiți migdalele timp de 8 minute, până când sunt parfumate. Aruncați cu 1/2 linguriță de ulei de migdale și presărați sare.
Într-un mini procesor, curățați nectarina tocată.
Transferați piureul într-un castron mic și adăugați șalota, oțetul și 1/2 linguriță de sare.
Lăsați să stea 5 minute, apoi amestecați uleiul de măsline și restul de 1 lingură de ulei de migdale. Se condimentează cu sare și piper.
Puneți nectarinele feliate și murele într-un castron mediu.
Stropiți pe o treime din vinetă și condimentați cu sare și piper. Într-un castron mare de mică adâncime, condimentați rucola cu sare și piper și aruncați ușor cu vinaigreta rămasă. Aruncați ușor fructele îmbrăcate.
Se ornează cu migdalele și se servește imediat.