Salata mediteraneană de fructe de mare este o pescatarian rețetă cu 10 porții. Pentru $ 4.28 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 426 calorii, 17g de proteine, și 33g de grăsime per portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, muștar dijon, țelină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 42%. Încercați Tocană De Fructe De Mare Mediteraneene, Grătar cu fructe de mare mediteraneene cu Skordalia, și Platou mediteranean cu fructe de mare și legume la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați pastele și gătiți până la al dente, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Scurgeți și puneți pastele într-un castron mare. Se amestecă carnea de crab, țelina și măslinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Aluat De Pâine De Porumb
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se amestecă în maioneză, pansament Catalina, sos Worcestershire, sos fierbinte și Dijon. Se amestecă brânza Cheddar, se acoperă și se răcește cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Pansamente Catalina
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo