Salată de fructe de creveți și Kiwi
Salata de creveți și Kiwi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,13 USD pe porție. O porție conține 132 calorii, 13g de proteine, și 1g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână frunze de salată de unt, țelină, kiwi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ensalada de Pitaya, Kiwi, y Mango (fructe de dragon, Kiwi și Mang, Salată De Fructe Kiwi, și Salată De Fructe Kiwi.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați 1/4 linguriță sos fierbinte, suc de lămâie și creveți.
Cojiți kiwi și feliați transversal 1/4 inch grosime.
Adăugați kiwi, jicama, țelină și ceapă verde în castron; se amestecă ușor.
Așezați o frunză de salată pe fiecare farfurie. Puneți amestecul de creveți în mod egal pe frunze.
Așezați pene de lămâie alături.
Adăugați suc din pene de lămâie, sos mai fierbinte și sare după gust.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa