Salată de fenicul și andive cu Crab

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de fenicul și andive cu Crab. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 155 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână andive belgiene, sare și piper, ulei de semințe de struguri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Andive Slaw, Burgeri de porc și fenicul cu salată de fenicul, și Salată de fenicul cu salată de piersici – fenicul.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, prăjiți semințele de fenicul la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 40 de secunde.
Transferați semințele într-un mortar pentru a se răci, apoi lăsați-le într-o pulbere grosieră. Într-un castron mic, acoperiți feniculul măcinat cu 2 linguri de ulei de semințe de struguri și lăsați să stea până la aromă, cel puțin 30 de minute. Se strecoară uleiul de fenicul.
Tăiați subțire feniculul pe o mandolină.
Întindeți feniculul într-un vas mare și larg de copt într-un strat uniform.
Se toarnă sucurile de grapefruit, portocale și lime plus 1/4 cană de suc de lămâie peste fenicul și se dă la frigider timp de 1 1/2 ore.
Scurgeți sucurile de citrice într-o cratiță medie și fierbeți la foc mare până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 20 de minute.
Se toarnă sucul într-un castron pus în apă cu gheață și se răcește bine.
Transferați sucul într-un blender și, cu mașina pornită, adăugați încet uleiul de măsline și restul de 1 lingură de ulei de struguri până la emulsionare.
Se toarnă pansamentul într-un castron, se adaugă restul de 1 linguriță de suc de lămâie și se condimentează cu sare și piper.
Într-un castron foarte mare, aruncați feniculul cu andivele.
Adăugați crabul și pansamentul și aruncați ușor. Condimentați cu sare și piper și aranjați salata într-un castron mare de servire sau pe un platou.
Stropiți uleiul de fenicul peste toată salata, garnisiți cu frunzele de pătrunjel și serviți.