Salată de fenicul, rucola și mere verzi

Salată de fenicul, rucola și mere verzi
Salata de fenicul, rucola și mere verzi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 438 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână rucola, șalotă, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1070 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Încercați Salată De Fenicul, Măr Și Rucola, Salată de rucola, fenicul și linte verde de la ' River Cottage Veg, și Salată de mere, fenicul și Rucola într-un borcan de zidărie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor de 350 de bucăți sau o tigaie mică, prăjiți nucile până se parfumează și se încălzesc, 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Combinați ingredientele pentru pansament, cu excepția zahărului, într-un borcan mic și agitați energic până se emulsionează. Gustați și adăugați zahărul dacă este necesar (depinde de cât de dulce este portocala).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3
Tăiați vârfurile tulpinii de fenicul și rădăcina, apoi înjumătățiți. Înjumătățiți și miezul mărului. Folosind o mandolină sau un cuțit ascuțit, tăiați ambele cât mai subțire posibil. Dacă nu utilizați imediat, păstrați feliile într-un castron cu apă pentru a evita rumenirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Aruncați feliile de fenicul și mere cu rucola într-un castron mare cu pansamentul. Se acoperă cu nucile și câteva frunze de fenicul tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista