Salată de fenicul, rucola și mere verzi
Salata de fenicul, rucola și mere verzi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 438 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână rucola, șalotă, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1070 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Încercați Salată De Fenicul, Măr Și Rucola, Salată de rucola, fenicul și linte verde de la ' River Cottage Veg, și Salată de mere, fenicul și Rucola într-un borcan de zidărie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor de 350 de bucăți sau o tigaie mică, prăjiți nucile până se parfumează și se încălzesc, 5-7 minute.
Combinați ingredientele pentru pansament, cu excepția zahărului, într-un borcan mic și agitați energic până se emulsionează. Gustați și adăugați zahărul dacă este necesar (depinde de cât de dulce este portocala).
Tăiați vârfurile tulpinii de fenicul și rădăcina, apoi înjumătățiți. Înjumătățiți și miezul mărului. Folosind o mandolină sau un cuțit ascuțit, tăiați ambele cât mai subțire posibil. Dacă nu utilizați imediat, păstrați feliile într-un castron cu apă pentru a evita rumenirea.
Aruncați feliile de fenicul și mere cu rucola într-un castron mare cu pansamentul. Se acoperă cu nucile și câteva frunze de fenicul tocate.