Salată de fenicul-portocaliu cu măsline verzi

Salata de fenicul-portocaliu cu măsline verzi este o fără gluten, primar și întreg 30 farfurie. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 149 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de fenicul, ulei de măsline, portocale buric și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de fenicul ras cu portocale, măsline verzi și fistic, Salată de fenicul, sfeclă și portocale cu măsline, și Salată De Fenicul Și Portocale Cu Ceapă Roșie Și Măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați capetele portocalelor, apoi tăiați coaja și membrana exterioară a fructelor în fâșii largi, urmând curba portocalei cu cuțitul. Aruncați coaja; feliați fructele în cruce cu grosimea de 1/2 inch și aranjați felii pe o farfurie mare cu margini.
Clătiți feniculul și feliați subțire transversal (sau folosiți o mandolină); aranjați felii peste portocale.
Stropiți uleiul de măsline uniform peste fenicul și presărați sare și piper după gust. Împrăștiați măslinele peste salată.