Salată de fasole verde și Feta
Salata de fasole verde și Feta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 6 și costă 1,21 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 230 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Un amestec de zahăr, fasole, brânză feta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 50 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Salată De Fasole Verde Și Feta, Salată Feta Cu Fasole Verde, și Salată de fasole verde, nucă și Feta.
Instrucțiuni
Tăiați subțire ceapa și puneți-o într-o strecurătoare peste chiuvetă.
Adăugați fasolea verde curățată într-o oală mare cu apă clocotită și fierbeți până se înmoaie crocant (aproximativ 4 minute). Când fasolea este gata, scurgeți apa în strecurătoare pentru a găti ușor ceapa. Clătiți imediat totul în apă rece pentru a opri procesul de gătit.
Pentru pansament: într-un castron mare, amestecați usturoiul, oțetul de vin de orez, oțetul de cidru, uleiul, zahărul, sarea, piperul, sosul fierbinte și sosul Worcestershire.
Adăugați fasolea, ceapa și brânza și amestecați până se combină.
Se pune într-un recipient nereactiv și se dă la frigider timp de cel puțin 4 ore. Bucurați-vă!