Salată de fasole verde și Feta

Salată de fasole verde și Feta
Salata de fasole verde și Feta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 6 și costă 1,21 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 230 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Un amestec de zahăr, fasole, brânză feta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 50 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Salată De Fasole Verde Și Feta, Salată Feta Cu Fasole Verde, și Salată de fasole verde, nucă și Feta.

Instrucțiuni

1
Tăiați subțire ceapa și puneți-o într-o strecurătoare peste chiuvetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Adăugați fasolea verde curățată într-o oală mare cu apă clocotită și fierbeți până se înmoaie crocant (aproximativ 4 minute). Când fasolea este gata, scurgeți apa în strecurătoare pentru a găti ușor ceapa. Clătiți imediat totul în apă rece pentru a opri procesul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Pentru pansament: într-un castron mare, amestecați usturoiul, oțetul de vin de orez, oțetul de cidru, uleiul, zahărul, sarea, piperul, sosul fierbinte și sosul Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați fasolea, ceapa și brânza și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
5
Se pune într-un recipient nereactiv și se dă la frigider timp de cel puțin 4 ore. Bucurați-vă!
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista