Salată de fasole Pinto, neagră și roșie cu porumb la grătar și Avocado
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de fasole Pinto, neagră și roșie cu porumb la grătar și Avocado ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 193 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 85 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fasole fără sare, roșii cherry, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 42 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Salată de fasole neagră, porumb și Avocado, Salată de fasole neagră și porumb cu Avocado, și Salată De Avocado, Fasole Neagră Și Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Așezați roșiile într-un castron mare și presărați cu 1/2 linguriță de sare.
Lăsați să stea 10 minute.
Ungeți porumbul, ceapa și jalapeo uniform cu ulei.
Așezați legumele pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Gratiți porumbul timp de 12 minute sau până când este ușor carbonizat, întorcându-se după 6 minute. Grătiți feliile de ceapă și jalapeo 8 minute sau până când sunt ușor carbonizate, întorcându-se după 4 minute.
Lăsați legumele să stea 5 minute.
Tăiați sâmburi din știuleți. Tăiați grosolan ceapa. Tăiați fin jalapeo; aruncați tulpina.
Adăugați porumb, ceapă și jalapeo în amestecul de roșii; aruncați bine.
Adăugați restul de 1/2 linguriță de sare, coriandru și următoarele 4 ingrediente (prin fasole) în amestecul de porumb; aruncați bine. Se acoperă cu avocado.