Salată de fasole Pinto, neagră și roșie cu porumb la grătar și Avocado

Salată de fasole Pinto, neagră și roșie cu porumb la grătar și Avocado
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de fasole Pinto, neagră și roșie cu porumb la grătar și Avocado ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 193 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 85 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fasole fără sare, roșii cherry, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 42 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Salată de fasole neagră, porumb și Avocado, Salată de fasole neagră și porumb cu Avocado, și Salată De Avocado, Fasole Neagră Și Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Așezați roșiile într-un castron mare și presărați cu 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Lăsați să stea 10 minute.
4
Ungeți porumbul, ceapa și jalapeo uniform cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Așezați legumele pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Gratiți porumbul timp de 12 minute sau până când este ușor carbonizat, întorcându-se după 6 minute. Grătiți feliile de ceapă și jalapeo 8 minute sau până când sunt ușor carbonizate, întorcându-se după 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Lăsați legumele să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
7
Tăiați sâmburi din știuleți. Tăiați grosolan ceapa. Tăiați fin jalapeo; aruncați tulpina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
8
Adăugați porumb, ceapă și jalapeo în amestecul de roșii; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
9
Adăugați restul de 1/2 linguriță de sare, coriandru și următoarele 4 ingrediente (prin fasole) în amestecul de porumb; aruncați bine. Se acoperă cu avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateGreu
Gata În42 m.
Porții12
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista