Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de fasole neagră și porumb II. O porție conține 396 calorii, 11g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.25 pe portie. Un amestec de avocado, sare, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată de fasole verde, porumb prăjit și fasole neagră, Salată de porumb și fasole neagră, și Salată De Porumb Și Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți sucul de lămâie, uleiul de măsline, usturoiul, sarea și piperul de cayenne într-un borcan mic. Acoperiți cu capac și agitați până când ingredientele sunt bine amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
Usturoi
Zahăr Roșu Grosier
Sare
2
Într-un bol de salată, combinați fasolea, porumbul, avocado, ardeiul gras, roșiile, ceapa verde și coriandrul. Se agită sosul de var și se toarnă peste salată. Se amestecă salata pentru a acoperi legumele și fasolea cu pansament și se servește.