Salată De Fasole Neagră

Salată De Fasole Neagră
Salata de fasole neagră durează aproximativ 16 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 254 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 1,3 USD pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură la preț rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. 297 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare kosher, ardei gras portocaliu, roșii cherry și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este minunat. Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, Edamame, fasole neagră și salată de mazăre cu ochi negri cu vinetă de chimen, și Salată de fasole verde, porumb prăjit și fasole neagră sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Faceți pansamentul: zdrobiți cățelul de usturoi, presărați cu un vârf de sare și, cu partea plată a unui cuțit mare, amestecați și ungeți amestecul într-o pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Bateți pasta de usturoi, Sucul de lămâie, sarea și pudra de chili împreună într-un castron. Bateți treptat uleiul de măsline, începând cu câteva picături și apoi adăugând restul într-un flux constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Pentru salată: gătiți porumbul, ardeiul gras și ceapa în uleiul de măsline până când începeți să se rumenească la foc mediu-mare într-o tigaie. Aruncați fasolea neagră și gătiți până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați pansamentul și aruncați pentru a acoperi uniform. Reglați condimentele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
6
Scoateți de pe foc și pliați ușor roșiile, avocado și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
7
Servește.
DificultateNormal
Gata În16 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista