Salată De Fasole Marină Aruncată

Salată De Fasole Marină Aruncată
Salata de fasole marină aruncată necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 7 și costă $1.04 pe portie. Acest hor d ' oeuvre are 215 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Un amestec de ardei prăjiți, fasole bleumarin, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată De Fasole Și Anghinare Marină, Stivă De Mămăligă Cu Salată De Fasole Bleumarin, și Stivă De Mămăligă Cu Salată De Fasole Bleumarin.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare de salată, combinați primele opt ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Stropiți cu pansament; aruncați pentru a acoperi.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat, parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. La gust, arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniat de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie generală de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină cu o notă subtilă de pâine prăjită.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții7
Scor De Sănătate19
Revista